print logo
  • Username:
    Password:

АВСТРИЈЦИ ЗДРУЖЕНО ИМ ПОМАГААТ НА ДЕЦАТА ОД ШУТО ОРИЗАРИ -Носиме куфери полни со радост

 Lice v lice - Macedonia 25 April 2019

Џени и Горјан се едни од најголемите пријатели на децата што се згрижени во Центарот за згрижување деца од улица. Тие живеат во Австрија, но редовно доаѓаат кај своите мали пријатели носејќи им полни куфери облека, играчки, разни боенки, но и многу топлина и љубов. (1454 Words) - By Maja Nedelkovska

Share

This content is only available to members (street press publications). Members can log in above to view full text.

 Other Language Versions